Kattavat LVI-palvelut Ylihärmästä

Yhteystiedot
LVI-kuvake

Keskisen Putkiasennus Ky tarjoaa LVI-palvelut monipuolisesti sekä teollisuuden toimijoille, yrityksille että yksityisille kotitalouksille. Toimialueemme kattaa joustavasti Ylihärmän ja Kauhavan alueet sekä lähikunnat, kuten Seinäjoen ja Lapuan. Lue lisää ja ota yhteyttä asiantuntevaan putkiasentajaan.

Yhteystietomme

LVI-palvelut teollisuudelle ja yrityksille

Toteutamme kaikki tarvittavat LVI- ja putkityöt teollisuuden toimijoiden sekä eri alojen yritysten tarpeisiin. Vuosikymmenten kokemuksella hoidamme teollisuuden putkityöt asiantuntevasti ja tehokkaasti, tuotannon saumattoman toiminnan ja jatkuvuuden varmistaen. 


Tarjoamme teollisuuden toimijoille ja yrityksille erilaiset LVI-puolen huolto- ja korjaustyöt yksittäisinä työtehtävinä tai jatkuvina sopimushuoltoina. Laatimalle kanssamme esimerkiksi vuosihuoltosopimuksen varmistat, että kohteesi LVI-laitteistot ja putkistot pysyvät kunnossa ja toimintavarmoina vuodesta toiseen. Lukuisat pitkäaikaiset asiakkaamme toimivat todisteena palvelumme sekä työnjälkemme korkeasta laadusta.

Palvelemme tarpeen mukaan myös julkisen sektorin toimijoita, kuten kaupunkeja ja kuntia, tarjoten kattavat LVI-palvelut alan ammattilaisen toteuttamana.

Kysy lisää!

LVI-palvelut yksityisille kotitalouksille

Tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluu myös yksityisiä kotitalouksia. Tarjoamme yksityisasiakkaille kaikki tarvittavat LVI-palvelut ja putkityöt, kuten hanojen vaihdot, käyttöveteen liittyvät työt, lämpöjärjestelmien huollot ja korjaukset sekä kattiloiden ja muiden lämmitysjärjestelmien asennukset ja vaihdot. Olemme apunasi kaikissa kotitaloutesi putkitöissä, tarvittaessa myös pikaista reagointia vaativissa tilanteissa.

Muistathan, että kotonasi tehdyistä LVI-töistä aiheutuneet kulut ovat vähennyskelpoisia henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää yrityksestämme

Pyydä tarjous putkitöistä

Keskisen Putkiasennus Ky palvelee LVI- ja putkitöissä lähes 40 vuoden kokemuksella. Ole meihin yhteydessä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous työtarpeestasi. Toimialueemme kattaa Ylihärmästä käsin joustavasti Kauhavan sekä muiden lähikuntien, kuten Seinäjoen ja Lapuan alueet. Tavoitat meidät puhelimitse viikon jokaisena päivänä. Vastaamme myös sähköposteihin sekä yhteydenottolomakkeella jätettyihin yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman nopeasti.

Kaikki yhteystiedot